Thursday, 6 December 2012

Julet bamse

Jeg fik ikke blogget i går, og jeg har været ude af huset hele dagen i dag. Hvor er det svært at afse tid til at blogge hver dag. Men jeg synes, det er en rigtig god ide, og jeg vil derfor vise en miniaturebamse, jeg lavede i begyndelsen af 1012. Det er ikke decideret en julebamse, og dog - den er LIDT julet, synes jeg.


Vi har været til bedsteforældredag i børnehaven i dag. Der var rigtig mange mennesker. Der blev serveret æbleskiver, og man kunne lave juledekorationer med børnene. Vores lille Cecilie lavede denne "næsten" helt alene :-) Hun har lånt storebror Philips hue i dagens anledning.
Så blev det lidt jul alligevel.

7 comments:

 1. Hvor er den bare søde den bamse - bedsteforældredag er en rigtig god idé.

  ReplyDelete
 2. Hvor er den bare sød din bamse, julet eller ej gør ingen forskel.
  Dejligt med sådan en bedsteforældre dag, det er livsbekræftende at være sammen med vores elskede børnebørn.
  Blev lige lidt nysgerrig så din omtale af scrapclub i Ålestrup, jeg kommer oprindeligt fra Ålestrup, nu bor jeg i Løvel.

  ReplyDelete
 3. Hej Grete,
  Vi er p.t. 4, der mødes hver 2. torsdag ml. kl. 13 og 17 i Jydeværkstedet i Knabergården og scrapper. Der er en helt nybegynder, men vi andre har scrappet et par år. Det er forskellige ting og stilarter, vi laver. Det ville være hyggeligt at være flere. Hvis du er interesseret, hører jeg rigtig gerne fra dig på tlf. 86638722/20878722. Jeg bor selv i Gl. Hvam (den gamle købmandsforretning), som du måske kender.

  ReplyDelete
 4. Wow har du lavet den bamse?? Hvor er den bare enormt sød!! Jeg er SÅ imponeret! :)
  Det ser hyggeligt ud i skolen. Det kan jeg godt savne engang imellem sådan at komme til klippe klister dag, men min datter er 18 år så det kan jeg vidst godt glemme alt om :)

  ReplyDelete
 5. Ja, jeg har lavet bamser i mange år og udstillet i mange lande. For ca. 1 år siden mistede jeg "gnisten" til at lave disse små bamser, ca 7 cm høje. Desværre. Men man ved jo aldrig, om den kommer igen.

  ReplyDelete
 6. Tænk at kunne lave en bamse selv. Den er da sød. Og jeg tror det er den slags, der ser julet ud, når det er december - og bare er en rød/hvid bamse resten af året.
  Så dygtig et barnebarn du har.....
  God 8. dec.

  ReplyDelete