Sunday, 10 March 2013

Scrapbooking Convention, Middelfart, Denmark

Fredag og lørdag var min svigerinde, Jytte, og jeg til scrapbooking convention i Middelfart. Vi havde aldrig tidligere været "siddende scrappere". Vi overnattede på hotel i Middelfart, da der er 2 timers kørsel frem og tilbage. Fredag aften var der "førscrap" fra kl. 18 - 23. Det var rigtig hyggeligt, men man var altså også lidt træt på den tid af dagen efter 2 timers kørsel. Jeg fik lavet en tag og et kort. Jytte lavede et par LO's.

Friday and Saturday my sister-in-law, Jytte, and I participated in a scrapbooking convention. As we had two hours drive we decided to stay in a hotel overnight. 


Der var mødt mange mennesker op, og stemningen var god. I løbet af aftenen blev der afholdt nogle små konkurrencer, bl.a. blev det flotteste påskepynt valgt. Det var kurven i forgrunden, der vandt. Rigtig flot.

These easter decorations are for a competition. The little basket with green eggs won. It was very beautiful.


Der var også en konkurrence, der gik ud på at have flest ting med til weekendens scrap. Der var to, der var meget tæt på hinanden - men selvfølgelig kun een vinder.


Efter overnatning på hotellet mødte vi i hallen kl. 9 lørdag morgen. Der var 8 butikker, der havde stand, så der var rigtig meget at kigge på. De første to timer var "kun" for siddende scrappere, så der var god plads til at studere alting. Det blev således ikke til meget arbejde, da det tog mere end to timer at gå alle butikker igennem og beslutte, hvad der skulle købes ind. Der efter var det tid til frokost, som var rigtig dejligt, og kl. to havde vi tilmeldt os et kursus i "minialbums", som varede to timer. Da kl. således var blevet fire, besluttede vi at vende næsen hjemad. Der var jo stadig to timer hjem igen.

After having slept in the hotel we came at nine o'clock on Saturday. There were 8 shops in the hall so it took several hours to go through everything and decide what to buy. It was fantastic with all these shops in one place.


Et par dejlige og dyre dage :-)

It was a couple of very nice but also very expensive days :-)


2 comments:

  1. Dejligt at du og din svigerinde havde et par dejlige dage. Jeg havde også 2 timers kørsel så jeg var tidligt oppe lørdag. :-) ( Var der kun lørdag)

    ReplyDelete