Saturday, 2 March 2013

Tags

Jeg sad og kiggede på forskellige blogs vedr. scrapbooking og faldt over nogle billeder af forskellige tags. Jeg fik lyst til at prøve at lave nogle stykker. Det var rigtig hyggeligt at sidde med disse små ting. Jeg har brugt Tim Holtz's "Tag & Bookplates" die, som har en rigtig god størrelse til at pynte.

I was looking at various blogs regarding scrapbooking and saw some photos of tags. I felt like trying to make a few. It was very nice to work with these small sizes. I have used Tim Holtz' "Tag & Bookplates" die which has a good size for decorating.Nogle gange  hygger jeg mig med at skære forskellige slags pynt ud på min Big Shot. Jeg bruger mine rester til dette. Disse sommerfugle har jeg embossed. Jeg troede, jeg skulle  bruge dem til min tag, men det blev for meget for min smag.

Some times I spend time cutting various embellishments on my Big Shot. I use my leftovers for this. The butterflies below have been embossed. I thought that I would use them for my above tag. However, that was too much in my opinion.


Jeg har købt nogle små albums, 6 x 6". De var ikke ret dyre, og kunne fås i mange forskellige mønstre.

I have bought some 6 x 6 inch albums. They were not expensive and there are many different patterns.


 I disse albums gemmer jeg de forskellige ting, jeg skærer ud. Der kan være flere ens i en lomme, men det giver mig et rigtig godt overblik over, hvad jeg har, således at jeg bare kan bladre igennem disse albums, når jeg skal bruge et træ, en blomst, et hjerte eller hvad som helst. Nogle gange kopiere jeg forsiden af den die, jeg har brugt, så jeg har lidt inspiration til maling.

In these albums I store the various cuttings. Each pocket can hold several cuttings. This gives me a good idea of what I have in storage, and it is easy to go through the albums when I need a tree, a flower, a heart or anything. Sometimes I copy the front of the die to keep with the cutting so that I have some inspiration for coloring.

2 comments: